ششمین همایش ملی آموزش معماری

کیفیت در آموزش دروس مقدمات طراحی معماری

دانشکده معماری، پردیس هنرهای زیبا، دانشگاه تهران

12 و 13 آذر 1369

ششمین همایش آموزش معماری در پاییز 1396 برگزار خواهد شد. همایش آموزش معماری همایشی علمی- پژوهشی است که برای ارتقای سطح کیفی آموزش معماری در کشور، در دانشکده معماری پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزار می‌گردد. با توجه به رشد بی‌سابقه‌ی تعداد مراکز آموزش معماری - چیزی حدود 850 مرکز آموزش معماری در دانشگاه‌های دولتی، واحدهای دانشگاه آزاد، واحدهای دانشگاه پیام نور، و مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی - دانشکده معماری دانشگاه تهران با بهره‌گیری از تجربه‌ی بیش از هفتادساله‌ی خود در امر آموزش معماری، رسالت برگزاری همایش آموزش معماری‌ را به عهده گرفته است.

موضوع همایش ششم "کیفیت در آموزش دروس مقدمات طراحی معماری" تعیین شده است. به این طریق امیدواریم تا همانند همایش های قبلی ضمن دریافت مقالات، با برگزاری نشست ها و کارگاه های آموزشی، و نمایشگاه و مسابقات دانشجویی بتوانیم به نتایج مناسبی دست پیدا کرده و مسئولین را مطلع نماییم.

برای تحقق بخشیدن به هدف اصلی برگزاری این همایش‌، یعنی ارتقای سطح کیفی آموزش معماری در کشور، همه دوره از اساتید و پژوهشگران معماری از سراسر کشور دعوت بعمل می‌آید تا با حضور خود در همایش و ارائه مقالات تخصصی و ایراد سخنرانی، با دیدگاه‌های متنوع در خصوص آموزش معماری آشنا شوند. نتایج این همایش‌ها در قالب مجموعه مقالات همایش آموزش معماری ارائه شده و به این طریق ادبیات مربوطه از یک گستره‌ی عظیم نظرات بهره‌مند می‌گردد. برای داوری مقالات دریافت شده، همه دوره از تعدادی از اساتید صاحب‌نظر در زمینه‌ی آموزش معماری در کشور دعوت بعمل می‌آید تا ضمن همکاری در شورای علمی همایش، به بررسی مقالات و تاًیید آنها اقدام نمایند.

به امید حضور گسترده و پرشور علاقمندان به مباحث مربوط به آموزش معماری.

سید امیر سعید محمودی

آخرین مهلت ارسال مقالات کامل
1396-08-13
تاریخ اعلام نتیجه داوری مقالات
1396-09-01
تاریخ شروع همایش
1396-09-12 08:00
تاریخ پایان همایش
1396-09-13 18:00

مقالات پذیرفته شده در مجموعه مقالات ششمین همایش ملی آموزش معماری منتشر خواهند شد.

آن دسته از نویسندگانی که از سوی دبیرخانه همایش با آنها مکاتبه بعمل آمد، خود را برای ایراد سخنرانی به مدت 20 دقیقه آماده کنند. قابل ذکر است 20 دقیقه سخنرانی صرفا نباید از رو خواندن مقاله باشد، بلکه انتظار می رود با نمایش تصاویر، مطالب را برای مخاطب روان و جذاب معرفی کند.

از دانشکده های معماری خواسته شده تا تعداد سه پوستر 70*100 برای معرفی دروس مقدمات طراحی آماده و تا پایان آبان ارسال نمایند. دانشجویان بشتابید به یاری اساتید در تهیه پوسترها.

قرار است در سالن نمایشگاه پردیس هنرهای زیبا، نمایشگاه از کارگاه تا نمایشگاه 4 برگزار گردد. این نمایشگاه که هر ساله به معرفی کارهای برتر دانشجویان معماری دانشگاه تهران در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می پردازد، این دوره نیز از روزهای 12 الی 22 آذر 1396 دایر بوده و ورود برای عموم آزاد می باشد.

و بالاخره، در روز اول همایش، 12 آذر 1396، مقالات منتخب مورد سخنرانی قرار گرفته و در روز دوم همایش، 13 آذر، قرار است در بخش صبح که در محل آمفی تئاتر پردیس هنرهای زیبا برگزار می گردد، نشست تخصصی بین اساتید دروس مقدمات طراحی داشته و در نشست بعد از ظهر، که در گالری تهران برگزار می گردد، نشست تخصصی روئسای دانشکده های معماری به همراه تنی چند از اساتید آن دانشکده ها برگزار گردد.

برنامه دقیق همایش متعاقبا اعلام خواهد شد.

برگزار کنندگان

دانشکده معماری پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران